Användarvillkor.

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.
Beställningar som ej är betalda inom 14 dagar makuleras.
 
Beställning
Alla beställningar sker via Internet.  Minimiorder 100:- inkl moms
Är beställaren under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomföres. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag då den lämnat butiken.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Varuillustrationer
Vi har gjort vårt bästa för att ge en rättvis bild av våra varor men vi vill ändå informera om att alla illustrationer endast är en fingervisning av varans utseende och att verkligheten kan skifta en aning. Tänk på att färgtoner kan skifta kraftigt från skärm till skärm.

Lager
Artikar som ligger på hemsidan har vi i lager. Men då vi även har en fysisk butik så kan det hända att något kan ta slut innan vi hinner ta bort det från hemsidan. Skulle detta inträffa och någon beställt denna vara så betalas pengarna tillbaka för den varan, vid faktura nollas artikeln. Vi restnoterar inget. Vi gör dock vårt allra bästa för er kunder. 

Reklamationer
Privatpersoner har enligt konsumentköplagen tre (3)års reklamationsrätt oavsett vilken garantitid som gäller på en vara. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfället. Reklamerad vara skall kunna skickas tillbaka till oss, släng därför aldrig en defekt vara

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Tvist
Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. Tvist mellan två eller flera företag avgöres som regel i domstol


GDPR
I samband med din beställning godkänner du att jag på Prins21 design och hobby lagrar dina uppgifter för att hantera beställningar och ärenden däromkring. Dina uppgifter aldrig kommer att säljas, hyras ut eller på annat sätt lämnas ut till tredje part.
OBS Som kund hos Prins21 design och hobby har du rätt att en gång per år få information om hur dina personuppgifter används. I så fall skickar du din undertecknade begäran till adressen nedan. Du kan också skicka en begäran om du vill ändra/rätta till några uppgifter.

prins21designochhobby@hotmail.com